Charlotte Dahlberg

Kollo!

Publicerad 2009-07-28 17:17:31 i ,

Så ha den sista av min sommars tre delar dragit igång. Jobb på kollo, grymt roligt!

Dessutom har vädret förbättrats avsvärt sedan igår, vi hoppas på tre soliga veckor! Det känns så skönt att äntligen få "höra till" på kollo igen, när jag mest har varit här utan att varken ha varit barn eller vuxen. Så det hä känns verkligen riktigt bra. Svårt att tänka mig att det finns många jobb som ger så mycket tillbaka som det gör när man jobbar med barn!

Lite tråkigt dock att jag åkte på en hejdundrande migrän igår. Men med en vädig massa värktabletter kan man klara det mesta. Men det var väldigt skönt att gå och lägga sig när jag väl slutade jobba sent igår kväll! Har aldrig haft så ont i huvudet någonsin! Var uppe inatt o spydde av smärtan, inte kul! Spec inte när mandelar boende med 10 andra. men men. Imorse ringde jag mamma och jag lät nog väldigt ömklig för 5 min senare kom pappa hit och hämtade mig. Som tur är, är jag ledig idag så när jag kom till familjen i stugan, gick jag och la mig och sov i 6 timmar till. Nu känner jag mig som en ny människa.

Ikväll kommer kvarnström till stugan, väldigt roligt. Med min briljanta övertalningsförmåga har jag fått familjen att gå med på att vi ska till lejet och äta glass ikväll!

Nu ska jag leta upp Johanna och planera morgondagen med henne,vi hörs!

Om

Min profilbild

Charlotte

Journaliststudent i Göteborg, bosatt i Borås. Blir glad av träning, skaldjur och en långfika på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela