Charlotte Dahlberg

Det löser sig

Publicerad 2011-12-27 19:45:34 i Vardag,

Det här med att blogga är för tillfället lite småjobbigt rent mentalt. Önskan om att vara anonym rimmar dåligt med bloggandets offentliga grundprinciper. 

Jag har faktiskt ynnesten att ha jullov fastän skoltidens glansdagar har nått sitt slut. Det finns helt klart stora fördelar med att helt kunna välja när och hur mycket man vill jobba! Jualfton förflöt fint och juldagsnatten blev en oväntat bra historia! Sedan dess har jag mest prioriterat familjen, fikat och gått promenader. Idag smög en kreativ längtan sig på, som den så ofta gör när jag fått vara ledig lite. Gav mig på att spela lite gittarr - det gick inte så bra, då försökte jag istället skriva något bra - det gick ännu sämre. Idag var helt enkelt inte dagen då det skulle bli av. Försöker fundera ut vad nästa mål är, det lär ju bli en resa men vart är ju frågan? Sverige är ett fint land på alla sätt men att gå hemma och jobba samtidigt som jag vet att jag har alla möjligheter att åka iväg och göra precis vad jag vill kan ju få vem som helst att känna sig omotiverad. Jag behöver helt enkelt en plan!

Imorgon tar jag och Lina tåget till Åre där vi ska stanna över nyår. Skönt att vara iväg över nyår och ännu mera skönt att det är en nytt fräscht 2012 på ingång! Jag är egentligen inte en "nystartar-varje-måndag/år/terminstart-människa". Ändå känns ett nytt år på något sätt som en sådan markerad gräns att man kan ta med sig det som varit bra och gå vidare från det som man behöver lämna bakom sig. Mai pen rai så att säga!
Gott nytt år people så hörs vi senare!

Om

Min profilbild

Charlotte

Journaliststudent i Göteborg, bosatt i Borås. Blir glad av träning, skaldjur och en långfika på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela