Charlotte Dahlberg

Bloggar fran Kreta - Fredag

Publicerad 2010-08-20 18:14:25 i ,

Underbart, himmelskt, bast. det finns inte ord for att beskriva hur bra vi har det har pa kreta. Det ar GALET varmt, vid nio nar solen gar ner sjunker temeperaturen  till 30 grader och da kanns det svalt! Det forsta vi gjorde var att investera i aircondidtion for att ha en chans att overleva. Den star innstalld pa 30 grader, anda maste vi sofva med tjocka filtar pa natterna.. Vi har det underbart skont, solar & badar mest. Idag har vi lekt hela dagen med vara nyikopta badleksaker, elin har en orange simring och jag en gron luftmadrass :) Igar flog vi fallskarm efter bat, galet! Grekerna hade valdigt roligt att hur exalterade vi var, dumma svenskar...
For ovrigt har vi varldens utsikt fran takterassen vi har pa var lagehet, en uteplats som vi in5te har betalat for men fick anda. Harligt!
En annan grej som ar vard att namna ar kanske att jag inte kan sitta pa ett flyg i mer an fem minuter innan jag lyckas trycka igang ett larm som tillkallar personal. Sa kan det ga..
Ikvall vantar nagra timmars softande pa rummet innan det bar av till Eclipse for att dansa. Jag och Elin drack himmelskt goda drinkar dar haromdagen, bilder kommer nar vi kommer upp sa fort vi ar i sverige igen.

Inser att detta blir ett extremt rorigt inlagg men det ar svart o skriva under tidspress..

MaPaCa + chilla - jag har det extremt bra har med elin, alskar er och saknar er litegrann forstas.

Puss & kram

Om

Min profilbild

Charlotte

Journaliststudent i Göteborg, bosatt i Borås. Blir glad av träning, skaldjur och en långfika på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela