Charlotte Dahlberg

Första advent

Publicerad 2009-11-29 20:14:15 i ,

Hej på er!
Idag är det alltså första advent, ljusstakarna är på plats, julmusiken igång och julduken på - det börjar bli jul i det Dahlbergska hemmet :) Dessutom har jag bakat pepparkakor med mamma och syster, och då infann sig faktiskt för första gången i år, julkänsla - mysigt!

Jag har hunnit med ganska mycket idag, har bla. skrivit mina intervjufrågor för psykologiprojektet som vi håller på med, skönt! Sen har jag och Carolina varit på bio också, New Moon. Den var bra, varken mer eller mindre, men det var kul att det äntligen blev av.

Ikväll har jag sjungit på kör, det gick inte alls bra, var nog alldeles för ofokuserad. Efter det gick jag och Lina hem till Linas farmor och farfar, och där bjöds vi på bullar och mjölk :) Mysiga människor.

Nu är det bara tre veckor kvar till jullovet, det känns riktigt jobbigt att tänka på det, jag ska hinna med så sjukt mycket i skolan fram till dess. Psykologiprov, Naturkunskap B, Samhällsredovisning, Psykologiprojektinlämning, Nationellt prov i Matte B, Swedbankredovisningen, Läsa en engelsk bok, Spanska, ångest?! Går runt med ett ständigt dåligt samvete för att jag inte hinner, känslan av att inte räcka till och rädslan för att misslyckas. Ändå är jag helt omotiverad, har inte kraften. Men det är väl bara att bita ihop, ta en dag i taget och försöka att andas lugnt?!

Om

Min profilbild

Charlotte

Journaliststudent i Göteborg, bosatt i Borås. Blir glad av träning, skaldjur och en långfika på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela