Charlotte Dahlberg

Jobb och flyttkaos

Publicerad 2013-12-28 22:03:28 i På resande fot,

Tjänna!
Jag har jobbat mycket sedan i torsdags. Nyårshelgen är den mest hektiska på hela året och det är heeeeelt hysteriskt i skiduthyrningen. Känslan är att man springer runt konstant under de nio timmarna som man är på jobbet.. Slår å andra sidan personrekord i dricks också, igår blev det typ 70 euro på en dag och idag 90. Det förbättrar ju lönen på ett helt sjukt sätt. 
 
Idag har vi förutom att jobba hela dagen, också flyttat. I st anton finns cirka 10 000 rum att hyra ändå är det så fullbelagt både där och i grannbyarna över nyår att vi tvingats flytta till Landeck som ligger typ en halvtimme bort med bil. Här ska vi bo en vecka innan vi får flytta tillbaka till vårt ordinarie hus igen :)
 
Nya stället är helt okej förutom att vi saknar kök och att det ligger lite off. Lina fick åka hit själv och packa upp innan och då hann hon dessutom påpeka för ägarna att internet inte funkade och att det typ var minusgrader på rummet. Det åtgärdades dock fort, ägarna satte upp en ny router och gav oss en värmepump. Jag älskar österrikares vänlighet! Innan vi åkte hem provade vi ett tapasställe som heter Bodegan. Jättegott och supermycket mat!
 
Imorgon kommer Elin hit på besök. Det ska bli så roligt att få visa St Anton för någon hemifrån. Känns som att vi funnit oss tillrätta här och det känns verkligen  som "hemma" för mig nu.  Jag jobbar 8.30-18 men hoppas på att få va ledig lite i början av veckan. Lina är ledig imorgon och hämtar Elin på flygplatsen. Det kommer att bli så himla bra! :)
 
 
 
 
 
Trött och sliten och med jobbkläder på, men gott vare! ;)

Om

Min profilbild

Charlotte

Journaliststudent i Göteborg, bosatt i Borås. Blir glad av träning, skaldjur och en långfika på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela