Charlotte Dahlberg

Dagsutflykt

Publicerad 2009-06-25 23:09:27 i ,

Idag bar det av på resa med de oerhört mysiga och snälla barnen som jag jobbar med. Färden gick först till visingsö via buss och färja. Väl där fick vi åka remmalag, det var verkligen helt perfekt, fint väder dessutom.  Mitt i fick vi gå upp i ett 25 m högt torn för att kolla på utsikten, jättebra idé ända tills några barn kom på den geniala tanken att de ju såg bättre om de stod ovanpå staketet. Då höll jag på att dö av skräck! Sedan besökte vi en borg och en greve som var fruktansvärt opadagogisk, tyckte nästan lite synd om barnen! Efter att ha ätit medhavd lunch och efter att vi köpt glass, begav vi oss över till fastlandet för att köpa Grännas stolthet i mängd och parti. Polkagrisar!
Påvägen hem var det vägarbeten som försenade oss och det är inte helt lätt att distrahera 50 barn såpass att de sitter ner och är glada i 2h... Men det gick!



Hela min söta grupp förutom julia och kasper på remmalag.


Nu ikväll var jag först duktig och stack ut och sprang. Sedan kom elin hit. Elin, grill, cider, polkagrisar, glass och fint väder. Det kan omöjligt bli bättre!

Om

Min profilbild

Charlotte

Journaliststudent i Göteborg, bosatt i Borås. Blir glad av träning, skaldjur och en långfika på stan.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela